Search
  • Poti. Vrei. Dar faci!
  • Saptamana Nationala a Voluntariatului 2017
Search Menu

Sandu Constantin

Daca ti-a placut, da mai departe!Share on Facebook
Facebook
0

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi

Pot să vă mărturisesc că în această activitate de voluntariat am avut ocazia să intru în audienţă cu diversi actori sociali și am învăţat cum să mă comport cu personaje importante din diferite instituţii, de exemplu directori din instituţii publice şi patronale.

În afară de faptul că activitatea de voluntar îmi dă posibilitatea să înţeleg aplicaţii practice la ceea ce studiez, contactele făcute cu beneficiarii, acumularea de experienţe de viaţă pe care aceşti oameni deosebiţi le au, mă fac să întrezăresc posibilitatea să continui de a putea prinde experienţă şi a putea fii angajat în cadrul sistemului de asistenţă socială.

Cele mai frumoase amintiri în activitatea de voluntariat sunt cele de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Iaşi şi particip la activităţile din departamentele instituţiei. Am participat la activitatea în teren la trei familii ce au copii cu handicap sever, la Comuna Holboca,  în satul Ruseni Vechi şi în satul Orzeni.

În ASCOR sunt implicat din anul întâi de facultate în compartimentul de Asistenţă Socială alegând să fac voluntariat la Căminul de Bătrâni “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Iaşi şi particip şi la activităţile de organizare a conferinţelor cu teme social-moral-educaţional-creştin.

În această activitate de voluntar am învăţat să respect pe cei care se află în nevoie, să pot acumula informaţii şi să le selectez conform ariei de interes profesional.

În această activitate pot să vă mărturisesc că afli lucruri deosebite, poveşti ce te motivează să te implici într-o cauză nobilă. Valoarea acestei activitaţi voluntare îmi oferă șansa să produc bucurie pe chipul beneficiarilor.

Din realizările sale, prin cuvintele coordonatorului:

Sandu Constantin desfăşoară activităţi de voluntariat specifice asistenţei sociale (documentare, teren, supervizare) în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului la departamentele Serviciul Management de Caz, Echipa Mobilă, Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulţi.

Sandu a manifestat maximă promptitudine si seriozitate în desfăşurarea activităţilor de voluntariat, participând la întocmirea documentației specifice asistenţei sociale.

Mărturii:

Implicarea activă a lui Sandu  în cadrul activităţilor pe care le desfăşoară în cadrul celor trei servicii ale DGASPC Iaşi îl recomandă ca fiind o persoană empatică, serioasă şi determinată care s-a adaptat cu uşurinţă la climatul organizaţional al instituţiei . Relaţioneză bine cu colectivul de colegi şi îşi asumă  sarcinile primite  pe care le  îndeplineşte cu succes.

Leave a Comment

Required fields are marked *.