Search
  • Poti. Vrei. Dar faci!
  • Saptamana Nationala a Voluntariatului 2017
Search Menu

Mădălina-Ionela Preda

Daca ti-a placut, da mai departe!Share on Facebook
Facebook
0

Asociaţia Civicum Voluntaris, Constanţa

Am fost cooptată în ale voluntariatului în urma unei participări la prezentarea unei scenete de teatru forum. Un al doilea pas a fost participarea într-un proiect ce presupunea crearea unor relaţii mentor (voluntar) – discipol (tânăr din centru de plasament). N-am ştiut că această activitate îmi va schimba modul de a gândi. De ce? La cea de-a doua întâlnire cu discipolul meu, acesta mă aştepta spunându-mi mirat şi cu chip vesel “Tu chiar ai revenit!” şi asta mi-a fost suficient să realizez că acesta este mediul în care vreau să mă dezvolt ca fiinţă umană de calitate. Iubesc tot ce înseamnă voluntariat, deoarece îmi permite să construiesc o lume care funcţionează pentru toţi, cu nimeni şi nimic lăsat pe dinafară!

Voluntariatul mi-a dat cei mai tari prieteni. Aici am cunoscut tovărășenia adevărată. Ştiu că activităţile de voluntariat cu implicare serioasă au rezultat pozitiv, deoarece am trăit aceste sentimente. Parcursul meu ca voluntar m-a făcut să înţeleg necesitatea de a-ţi ajuta aproapele şi, indirect, pe tine.

Din realizările sale, prin cuvintele coordonatorului:

Mădălina este voluntara noastră de bază în tot ce este postare pe site, crearea şi administrarea paginii de Facebook, crearea modelelor de afişe şi diplome, fotografie la activităţile şi proiectele pe care le derulăm.

În Săptămâna Naţională a Voluntariatului 2014 a iniţiat şi coordonat activităţi unde au fost peste 2500 de beneficiari. Mădălina a inițiat, coordonat și implementat activitatea „Bucurii Verzi”, pentru copiii dintr-un centru de plasament. Aceasta a fost finalizată cu mici cadouri strânse tot la iniţiativa ei.

Datorită Mădălinei am avut parte de o intensă promovare a site-ului şi a paginii de Facebook, de afişe de mare impact. Activităţile şi proiectele au fost vizibile şi participarea numeroasă. Beneficiarii cu care a intrat Mădălina în contact au ramas alături de organizaţia noastră şi unii au devenit chiar voluntari. Pot sumariza prin a spune ca este voluntara care  lasă ceva bun în tot ceea ce face.

Mădălina este o voluntară sociabilă, devotată şi de încredere, care se implică activ în activităţile şi proiectele noastre, un izvor de energie şi exemplu de implicare în voluntariat. Are calităţi de lider, este o persoană veselă, optimistă, entuziastă, punctuală, un bun organizator.  Îşi doreşte întotdeauna “mai mult” şi “mai bine”.

Mărturii:

Mădălina Preda este cea care a contactat ONG-ul nostru cu dorinţa de a deveni voluntar. Mi se pare de-a dreptul un lucru extraordinar, pentru că nu noi am găsit-o pe ea, ci ea ne-a găsit pe noi… Iar Asociaţia Sport Pentru Sănătate a devenit al patrulea ONG la care activează Mădă, şi asta deoarece îi place să interacţioneze cu oamenii şi să-i ajute.

 

1 Comment Write a comment

  1. Pingback: Portret de Voluntar 2015: Madalina Ionela Preda Civicum Voluntaris

Leave a Comment

Required fields are marked *.