Search
  • Poti. Vrei. Dar faci!
  • Saptamana Nationala a Voluntariatului 2017
Search Menu

Laurențiu Badea

Daca ti-a placut, da mai departe!Share on Facebook
Facebook
0

Crucea Roşie Filiala Sector 3, Bucureşti

Îmi place să mă implic şi să îi ajut pe cei din jurul meu. La Crucea Roșie, Filiala Sector 3 am găsit mediul în care am putut să mă dezvolt . Fiecare zi a fost o provocare pentru mine. Am invățat foarte multe și sunt bucuros să particip la orice activitate împreună cu ceilați voluntari.

Una dintre activităţile de care sunt responsabil este să învăţ cât mai mulţi elevi noțiunile de bază în acordarea primului ajutor şi merg împreună cu alți voluntari la orele de dirigenție sau biologie și facem prezentări și demonstrații.  Fiecare clasă este deosebită, dar cea mai interesantă experiență a fost invitația de a face demonstrații la o grădiniță. Am fost foarte impresionat de interesul  și atenția de care au dat dovadă copiii. La început am avut mari emoții și mi-a fost teamă că nu am să reușesc să îi fac să înteleagă, dar la final am ieșit din sală mulțumiți și cu promisiunea că vom reveni.

Activitatea de voluntariat este ceva ce putem face pentru că așa vrem și nu că trebuie :). Ce-mi place mie este că mă simt impotant și deosebit când  mi se dă ceva de făcut. De cele mai multe ori îmi depășesc limitele, fiind pus în situații noi , din care am de invățat atât despre mine cât și despre ceilalți. Fiind voluntar la Crucea Roșie am devenit mai organizat, mai încrezător că pot să mă descurc în situații noi și am mai mulți prieteni entuziaști ca mine.

Din realizările sale, prin cuvintele coordonatorului:

Laurențiu Badea este mereu bine dispus și dedicat activității desfășurate în organizație. A învățat repede manevrele de prim ajutor și se perfecționează mereu. Este un voluntar serios şi ceilați voluntari îl consideră un viitor lider.

Merită recunoașterea noastră pentru dăruirea cu care s-a implicat în activitățile desfășurate, pentru dorința de autodepășire și nu în ultimul rând pentru numeroasele dimineți în care, în loc să doarmă până mai târziu, a alergat, pe frig sau ploaie, să facă prezentări sau instructaje la diverse școli. Echipajul de sanitari pricepuți al Colegiului Naţional Matei Basarab, format din 6 fete, a avut rezultate bune când au făcut pregătire cu Laurențiu.

Leave a Comment

Required fields are marked *.