Search
  • Poti. Vrei. Dar faci!
  • Saptamana Nationala a Voluntariatului 2017
Search Menu

Bogdan Covrig

Daca ti-a placut, da mai departe!Share on Facebook
Facebook
0

Centrul de Resurse Economice şi Educaţie pentru Dezvoltare, Piatra-Neamţ

Bogdan Covrig

Am prins gustul voluntariatului din dorinţa de a ajuta oamenii din jurul meu şi societatea în care trăiesc. Considerând că simţul civic este o calitate pe care ar trebui să mi-o dezvolt armonios, am decis să aplic la una dintre asociaţiile locale care m-ar fi putut ajuta să îmi îndeplinesc această dorinţă.

Am avut de multe ori ocazia să aplic lucrurile pe care abia le învăţam. Sunt membru în departamentul PR – Responsabil Design, fapt pentru care zilnic învăţăm lucruri noi pe care mai târziu le aplicăm în noi proiecte. Astfel pot spune că s-a creat un fel de ciclu, învăţam – aplicăm, învăţam – aplicăm.

Recomand cu mare căldură tinerilor şi nu numai, să prindă gustul voluntariatului deoarece consider că unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poţi face pentru societate este să o ajuţi. Nu contează că organizezi evenimente sau că iei o lopată în mână şi dezăpezeşti aleea din spatele blocului atât timp cât eşti mulţumit de ceea ce faci.

Din realizările sale, prin cuvintele coordonatorului:

Bogdan s-a implicat activ în departamentul de design și grafică, dar a participat și la organizarea altor evenimente marca CREED precum Gala Voluntarului Nemțean 2014, Cafeneaua publică No Hate Speech, Public Reading, realizarea unui braduț din materiale reciclabile în cadrul unui concurs organizat de Centrul de cultură și Arte Carmen Saeculare etc. Principala sa activitate este în departamentul de grafică și design, unde a lucrat la diverse afișe, cărți de vizită, legitimații necesare CREED.

Bogdan este un tânăr care își pune în valoare creativitatea în cadrul CREED prin realizarea de diverse afișe prin care promovăm activitățile noastre; abilitatea lui de a lucra cu programe de editare grafică precum și spiritul de inițiativă al acestuia se observă în numărul de afișe realizate în scurta lui perioadă de când este voluntar, mai precis din vara anului 2014.

Implicarea acestuia s-a remarcat încă din prima lună de activitate , primind titlul de “Voluntarul lunii”  în cadrul asociației CREED România. Bogdan se implică activ în toate activitățile organizației, fiind un tânăr care dorește să învețe foarte multe lucruri. Este o fire energică și dedicată care își canalizează toată atenția spre activități utile, ce aduc rezultate pozitive, voluntariatul fiind unul din ele.

Mărturii:

Din momentul în care a devenit membru al acestei organizații, Bogdan a continuat să evolueze în această sferă a voluntariatului îmbinat cu activarea în domeniul designului de afișe și postere. Dorind să înveţe mai multe lucruri a participat activ la diverse activităţi, fiind o persoană pe care te poţi baza în orice moment. Arată entuazism, pasiune și dăruire faţă de voluntariat. (Mihăilă Georgiana – coordonator voluntari CREED )”

Leave a Comment

Required fields are marked *.